Gæst i Køge Golf Klub

Som greenfee gæst i Køge Golf Klub bliver du modtaget og budt velkommen af søde og smilende golfværter i vores Gæsteservice. Her kan du altid få hjælp og vejledning, bestille og bekræfte en booking samt registrere og betale din greenfee mv. Bortset fra tidspunkter med turneringer eller spilletidspunkter for klubber i klubben har vores gæsteservice åbent som følger:

Hverdage   fra kl. 8.00 - 16.00
Weekender & helligdage   fra kl. 8.00 - ca. 14.00

Gæsteservice kan også kontaktes på telefon 56 67 90 93.
Du er meget velkommen til at benytte træningsanlægget og begge klubbens dejlige baner.

Vi gør opmærksom på, at du som greenfeegæst i Køge Golf Klub SKAL have et gyldigt DGU-kort, golf ID eller et tilsvarende udenlandsk kort under EGA/USGA eller lignende.

Hcp krav er max 36 for Sydbanen - der er ingen hcp. begrænsning på Nordbanen.

Der er ikke adgang til at spille Pay and Play.

 

Tidsbestilling

Starttider på Sydbanen foregår med 7/8 minutters mellemrum.

Reservation af starttid til spil på Sydbanen kan bookes via Golfbox fra egen computer eller fra touchstander i klubhuset. Husk at bekræfte din tid i klubhuset senest 15 minutter før start.

På Nordbanen er der boldrende, men for gæster som ønsker at betale for en teetime på Nordbanen, SKAL der bookes en tid for at komme i betalingsmodulet på touchskærmen.
Tider der bookes til Nordbanen er ikke gældende - det er kun boldrende som gælder på Nordbanen.

 

Til vores svenske gæster

Bemærk, at man i Køge Golf Klub spiller alle 18 huller i ubrudt rækkefølge og der er ikke indlagt pause efter de første 9 huller.

 

Banereservationer

For turneringskalender – klik her.
På Sydbanen har vi tidsbestilling, medens vi udelukkende har boldrende på 9-hullers Nordbanen. Selvom Sydbanen kan se optaget ud, så er det vores erfaring, at det stort set altid er til at komme ud, når du møder op. Du skal blot sikre dig, at banen ikke er optaget af andre aktiviteter.

Du kan også kontakte administrationen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 56 65 10 00.


Kørselsvejledning

Kørselsvejledning - klik her.


Udlejning af golfbiler

Klubben har et meget begrænset antal golfbiler til rådighed, der er reserveret til medlemmer og gæster, der på grund af helbredsproblemer har behov for at kunne transportere sig rundt på banen. Dispositionen skal ses som et hensyn til at belaste banen mindst muligt. Vi beder om forståelse herfor.
Bemærk at golfbilerne ALTID skal bookes på forhånd.

Gæstepris 250,- kr.