SGS samarbejdet fortsætter i 2018

SGS samarbejdet er blevet meget populært blandt Køge Golf Klubs medlemmer. Således var der i Køge knap 200 medlemmer, der benyttede sig af ordningen i 2017, hvor de kunne spille ialt 7 baner i sæsonen fra den 1. april til den 31. oktober.
Ved deltagelse i SGS kan det altid lade sig gøre at finde en klub med ledig tid, hvis hjemmeklubbens bane er optaget af turnering eller andet.

Følgende baner indgår i samarbejdet i 2018:
Falster, Greve, Harekær, Ishøj, Køge, Sydsjælland og Vallø.
Det betyder, at fuldtids- og hverdagsmedlemmer i Køge Golf Klub kan spille 7 baner i 2018 på samme vilkår og for samme beløb som sidste år, nemlig kr. 975,00.

Bemærk, der er en karensperiode for medlemmer, der skifter klub mellem 2 deltagende golfklubber. Det betyder, at man ikke kan deltage i SGS i 2 år efter et klubskifte mellem 2 deltagende klubber med mindre afgivende klub ikke har indvendinger overfor det. Dette er sket for at undgå, at der kan spekuleres imod ordningen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig til ordningen ved henvendelse til Administrationen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.