Festmenu 1

Forretter

  • Laks med teriyaki, blomster og rugbrødschips
  • Tigerrejer stegt med hvidløg og persille
  • Carpaccio af bresaola med basilikums creme, frisée og frisk parmesan
  • Serrano skinke med rygeostcreme, melon og kerner
  • Asparges råmarineret, hertil ærteskud og saltet ost

Hovedret

  • Kalveculotte langtidsstegt, hertil kartofler med urter, stegte portobellosvampe, bagtehvidløg samt sauce Bearnaise
  • Tomat salat med syltede løg og kørvel
  • Sprød salat med Haricot verte og nødder

 

Desserter

  • Ostefad med sødt og syltet
  • Kraftig brownie med bær
  • Citron tiramisu med mango og hvid chokolade

 

Pris kr. 425,- pr ouvert.

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Topmenu

Hovedmenu

Medlemslogin

OBS! Dette er ikke GolfBox login, benyt ikonet til højre.