Velkommen til Køge Golf Klub

 • 1
 • 2
 • 3

Referat af 3. og 4. spillerunde i Danmarksturneringen

Kvalifikationsrækken, damer

Lørdag spillede vi hjemme mod Harekær, som efter første turneringsweekend lignede puljens stærke hold. Matchen var meget lige langt hen ad vejen. 1. singlen (Caroline) blev tidligt vundet 8/7, 3. singlen (Stine) med 5/4. Dermed så det umiddelbart lyst ud, men da foursomen tæller 3 point, skulle vi vinde enten 2. singlen eller foursomen før sejren var i hus. 2. singlen (Pia) var oppe imod en, på dagen, endog meget heldig spillende Harekær-dame. Alle slag, og der var mange, som blev sendt i skoven endte alligevel med at bounce ud på fairway. Pia var 3 ned med 3 igen og Pia vandt flot 16. og 17, men måtte desværre se sig besejret 2-0 på 18. Dermed skulle vi minimum opnå en delt foursome (Hanne og Anna) for at vinde matchen. De 2 piger vandt 2-1 efter et meget nervepirrende 17. hul. Dermed kunne vi se os selv på puljens 1. plads lørdag aften.

Dagens spillere var:
Caroline Engelbredt, Pia Jepsen, Stine Sverker, Hanne Romlund og Anna Engelbredt.

Søndag mødte vi Skovbo på udebane. Vinden var i højt humør og gav alle hård modstand. Igen var det yderst spændende. 2. singlen (Nicoline) tabte 4/6, men de 3 andre matcher var tætte. 3. singlen (Anna) vandt 2-0, 1. singlen (Caroline) delte sin match og dermed var alt lige. På det tidspunkt får vi en melding om, at puljens bundhold Greve havde vundet overraskende over Harekær og dermed kunne vi med en sejr i Skovbo, lægge os solidt i spidsen af puljen. Foursomen (Pia og Stine) kæmpede hele vejen rundt og var alt mellem 2 ned og all square indtil 16. hul, hvor de kom 1 up. 17. blev tabt og nu stod vi på 18. teeboks og alt var helt lige. Holdkaptajnen havde ikke flere negle at bide og 18. hul blev delt i par. Dagens match blev dermed en deler.

Flot spillet af dagens spillere, som var:
Caroline Engelbredt, Nicoline Radtleff, Pia Jepsen, Stine Sverker og Anna Engelbredt.

Vi ligger nu på 2. pladsen i puljen, a point med Skovbo som indtager 1. pladsen. Dermed er der virkelig lagt op til en gyser i 3. og sidste spilleweekend den 18. og 19. august.

 


 

Veteraner, 1. division øst

Igen en særdeles vanskelig weekend for Køges veteranhold i 1. division

I weekendens to kampe blev der udvist stort mod og selvopofrelse i holdets to kampe mod Odsherred og København. Men holdet måtte se sig slået med cifrene 10-4 og 14-0. Alle kæmpede igen bravt mod overmagten, og det lykkedes da også vor damesingle Susanne Thorngaard og 1. herresingle Jess Jørgensen på flotteste vis at vinde deres individuelle matcher lørdag mod Odsherred.

Som tidligere spået, må holdet nu se i øjnene at skulle ned at runde 2. division i 2019 med placeringen på sidstepladsen efter de første 4 spillede kampe.

På Køges veteranførstehold spillede igen:
Susanne Thorngaard, Bodil Henningsen, Jess Jørgensen, Svend-Henrik Berthelsen, Jeppe Jepsen, Peter Skat og Nils Østergaard.

 


 

Superveteraner, 1. division øst

God weekend for superveteran holdet

I 1. division for superveteraner spillede Køge i weekenden 2 matcher på hjemmebane. Lørdagens match mod Hillerød endte 7-7, og søndagens match mod Furesø blev en triumf, da Køge sejrede så stort som 12-2. Resultatet betyder, at Køge er så godt som sikret endnu en sæson i den fineste række. Vindes de sidste 2 matcher i august, er vi med i kampen om DM.

En herlig weekend på en super bane, som fik masser af ros fra både Hillerød og Furesø. Tak til greenkeeperstaben. 

Køge var ramt af flere afbud, og derfor skal der lyde en stor tak til reserverne, som alle var debutanter i divisionssammenhæng: Teddy Bresson, Kjeld Lauritsen og Torben Sørensen.

Det resterende hold bestod af: Lene Noer, Jens Peter Udsen, Torben Lind, Gitte Glimø og Ole Therkildsen.

Privatlivspolitik (GDPR)

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer, foreninger og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig som medlem i Køge Golf Klub.

I forbindelse med dit medlemskab i Køge Golf Klub behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget en privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Køge Golf Klub.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab af Køge Golf Klub. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i vores privatlivspolitik.


Skal du selv gøre noget?

Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men vil du vide mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer, og hvordan vi bruger dem og dine rettigheder, kan du se vores fulde privatpolitik på dette link - klik her.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe til os på 56 65 10 00 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Referat af 1. og 2. spillerunde i Danmarksturneringen

4. division, herrer

Med udgangspunkt i vinterens afgang af flere af elitespillerne, og det tidligere 2. hold samtidig blev trukket fra divisionsgolf, er posen omkring klubbens 2. hold for herrerne blevet blandet og rystet. Opgaven har ret beset bestået i at finde de spillere, der på sigt bliver det naturlige supplement til 1. holdet, så Køge GK igen får en stærk og bred trup af elitespillere.

Der er derfor kigget bredt blandt gruppen af potentielt egnede spillere, og i februar blev +10 spillere inviteret til at deltage i vintertræningen hver lørdag, så vi i ro og mag kunne få en fornemmelse af evner, potentiale og ikke mindst viljen til at prioritere den træningsindsats, der er påkrævet for at være en del af Køge GKs elitetrup. Resultatet af den proces er nu, at der i slutningen af april er udtaget følgende 2. holds trup med opstillingen i weekendens matcher i parantes:

Tommy Østergaard (1. single), Kasper D. Andersen (2. single), Casper Madsen (3. single), Thomas K. Jensen og Magnus Bodholt (Foursome), Mikkel B. Sørensen og Alexander Saugman (Bestball – Nyt i 4. div. Fra 2018), og Morten Kopytko (reserve).

Der er desuden en række spillere som befinder sig i en udvidet bruttotrup, og der holdes selvfølgelig øje til træningsindsats og udvikling blandt disse.

Således med 4 juniorspillere på holdet var det forventet, at mødet med andre klubbers etablerede 1. hold ville give nogle knubs, og når vi ser tilbage på weekendens resultater med tabt match 3-9 mod Skovbo lørdag (Casper Madsen vinder sin match, og Kasper Andersen deler sin match), og det kedelige æg i matchen mod Ishøj søndag (0-12), så må vi bare sige, at vi endnu ikke er gode nok til det selskab, vi befinder os i.

Men det skal nok komme, for selvom resultaterne langt fra er imponerende, så skjuler tallene en lang række spilsituationer, der nemt kunne være faldet ud til vores fordel, hvis blot erfaring, nerver og kynisme var udnyttet bedre, og så er der faktisk ikke langt til at resultaterne havde været anderledes positive.

Det er derfor dét, vi alle tager med os fra weekendens matcher og bærer med ind i en evaluering og kommende træningsindsats, og lur mig om ikke den grundlæggende optimisme og vilje til at gøre tingene bedre, fører til anderledes positive toner når der i juni skrives referat fra 3. og 4. spillerunde 😊

2. holdet 2

 1. division, damer

I første runde af Danmarksturneringen mødte vores 1. divisions damehold på hjemmebane Midtsjælland, som er oprykker fra sidste år. Vi har aldrig mødt holdet tidligere, så det var med spænding vi imødeså kampen.

Vi var kun fire spillere i denne weekend, da Katrine var forhindret i at deltage.

Holdet bestod derfor af Christina Kuld, Amalie Kuhre Korsled, Stine Stenspil og Rikke Thomassen.

Vejret var vidunderligt solskinsvejr og banen stod flot, så det var en fornøjelse at se pigerne om formiddagen vinde begge foursomes. Eftermiddagen var ligeledes i flot stil en vinder - piger vandt alle deres singler, så resultatet af kampen blev 12-0.

Søndagens modstander var Hjortespring, som vi tidligere har mødt og kendte lidt til. Hcp-mæssigt er vi stærkt underlegne, da deres hold spænder fra +1,8 til 3,1 medens vores går fra +0,3 til 5,3 så vi var lidt bange for at kunne få samme resultat som lørdag, bare med modsat vinder.

Det gik dog ikke så galt. Vi vandt en og tabte en foursome, så udgangspunktet for eftermiddagen var ok. Alle singlerne blev ret tætte, der var faktisk chancer for at dele hele kampen, men på de sidste huller gik det os lidt imod og vi tabte tre og vandt kun Amalies single, så resultatet i alt blev 4-8.

I næste runder i midten af juni spiller pigerne på udebane, lørdag mod Hedeland og søndag mod Midtsjælland.

 


 

Kvalifikationsrækken, damer

Damernes 2. hold har fra og med i år sat gang i et generationsskifte. Tanken er, at juniorpigerne skal spilles ind i Danmarksturneringen og 2. holdet skal bruges som en slags rugekasse for 1. holdet. De ”gamle” stiller velvilligt op, dels når juniorerne ikke kan fylde holdet op og dels for at videregive deres erfaring til de unge spillere. Vi ser frem til en spændende proces.

Lørdag spillede vi hjemme mod Skovbo, og matchen var meget lige. 2. og 3. singlerne blev vundet af Pia og Line. Mette kæmpede en brav 1. single men måtte se sig besejret på hul 16. Som det så ofte sker viste det sig, at foursomen blev afgørende og her var Lotte og Hanne i kløerne på et par meget velputtende Skovbopiger og blev besejret på 14 hul. Hele matchen endte derfor med et knebent 5-4 nederlag.

Dagens spillere var:
Mette Mølvig, Pia Jepsen, Line Hvidbæk, Charlotte Tranberg og Hanne Romlund.

Søndag blev en helt anderledes og dejlig dag på ”kontoret”, hvor vi mødte Greve på udebane. På intet tidspunkt var nogen af køgepigerne nede i deres matcher. Mette lukkede, som den første, sin match med 4/2, Pia hurtigt efter sin med 3/2 og Caroline vandt 4/2. Nu var det op til Hanne og danmarksturneringsdebutanten Anna, i deres foursome, at sørge for, at vi kunne uddele ÆG til Greve. De var 4 up med 5 huller igen, og lige pludselig gik det stærkt for Grevepigerne, og de tog 3 huller i træk. Anna slog på 17. et godt jernslag op til pinden, mens Grevepigerne måtte en tur i vandhazarden, og derfra var der ikke så meget tvivl om en samlet 9-0 sejr til Køge. Flot spillet af dagens spillere, som var:

Caroline Engelbredt, Mette Mølvig, Pia Jepsen, Hanne Romlund og Anna Engelbredt.

Efter første turneringsweekend ser det ud til, at dét hold i puljen, som vi endnu ikke har mødt, Harekær, er puljens stærkeste hold med sejre over både Greve og Skovbo. Men vi giver bestemt ikke op, og ser frem til, at møde Harekær og Skovbo den 16. og 17. juni.

 


 

Veteraner, 1. division

Svær weekend for Køges veteranhold i 1. division

Efter 8 års konstant forbliven i 1. division bliver det i 2018 svært for Køges højst rangerede hold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering at klare sig i deres 1. divisions veteranpulje (60 år+).

Igennem de sidste par år er mange gode spillere på holdet overgået til klubbens bedste superveteranhold (70 år+). Og dette hold har klaret sig så godt, at det som bekendt nu spiller i 1. division for superveteraner.

Endvidere er holdets første herresingle Jørgen "Jønne" Petersen emigreret til Mexico.

Det blev som ventet en hård førsterunde i weekend, hvor vi tabte hjemme til København med 10-4 og endnu sværere på Simon's, hvor vi på udebane måtte se os slået med 12-2.

Alle spillere kæmpede bravt mod overmagten. Især skal der lyde ros til Bodil Henningsen, Svend-Henrik Berthelsen og Jørn Ravnholt, som stod for vore 6 vundne points.

På Køges veteranførstehold spillede:
Susanne Thorngaard, Bodil Henningsen, Jess Jørgensen, Svend-Henrik Berthelsen, Peter Skat, Jørn Ravnholt, Jeppe Jepsen og Nils Østergaard.

 


 

Superveteraner, 1. division

Blandet weekend for Køges superveteraner i 1. division

I 2017 tilmeldte Køge Golf Klub et hold i Superveteran kategorien. Turneringen for Superveteraner blev søsat i 2016, og de bedste hold i Danmark dannede så 1. division i 2017. 

Køges hold blev tilmeldt regionsgolf, og det lykkedes holdet via en gruppesejr og efterfølgende sejre i 1/8 finalen og 1/4 finalen, at kvalificere sig til 1. division under Dansk Golf Union.

Lørdag vandt holdet ude over Furesø med 8-6, hvor en delt foursome på 18. hul blev den afgørende match. Søndag mødte holdet København på Erimetagen. Igen kom holdet i den situation, at foursome blev udslagsgivende, og igen gik denne match til 18. hul, hvor sidste put blev afgørende. Gitte Glimø havde slået et fantastisk bunkerslag til 1 1/2 meter fra hullet. København holede en 4 meter, og så var alt presset lagt over på holdkaptajnen. Med rystende hænder lykkedes det ham at forvandle vinderputtet til et taberput, og Køge tabte 8-6. Øv.

Det var 2 udekampe, og vi er ved godt mod med henblik på at forblive i 1. division. Næste runde er den 16. og 17. juni, hvor vi møder Hillerød om lørdagen og Furesø om søndagen.

Tak for en god indsats til holdets spillere som bestod af:

 • Lene Noer
 • Torben Lind
 • Kennith Lohmann
 • Arne Amtoft
 • Jens Peter Udsen
 • Gitte Glimø/ Ole Steen Therkildsen, holdkaptajn


Administrationen
Køge Golf Klub

 

Pro & Proshop

Klubben har en velassorteret proshop med udstyr, tøj, sko og meget mere. Pro'en tilbyder endvidere lektioner.

For Køge Golf Shops egen hjemmeside
 
 

Klik her

Restaurant & Café

Det er en fornøjelse at byde dig velkommen i Café & Restaurant Tee, hvor fantastiske indre og ydre rammer, service, mad og vin går op i højere enhed!

Besøg Café & Restaurant Tee's egen hjemmeside, og se menu og udvalg

Klik her

Badeforhold

Der er fine bade- og toiletforhold til damer og herrer i underetagen i klubhuset, og efter en veloverstået runde kan vores gæster få udleveret badehåndklæder i restauranten.

Køge Golf Klub Sponsor

Kjeldskov web

Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Topmenu

Hovedmenu

Medlemslogin

OBS! Dette er ikke GolfBox login, benyt ikonet til højre.
Cookies
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og forbedre brugeroplevelsen. Læs mere