Velkommen til Køge Golf Klub

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Referat af 1. og 2. spillerunde i Danmarksturneringen

1. division damer

Weekendens første runder af Danmarksturneringen blev spillet i kulde og blæst, men heldigvis også sol. Damerne i 1. division tog lørdag imod Hjortespring, som sidste år vandt puljen og spillede forgæves om oprykning. Formiddagens foursomes blev delt - en til hver side. Singlerne var bagud meget længe, men pludselig begyndte det at vende, 3. singlen vandt på 17. hul, 4. singlen vandt på 18. hul, så nu var en deler hjemme. 2. singlen tabte, men til sidst var 1. singlen kun 1 ned efter 17, så det kunne nås at dele den. Om det var nerver, der gjorde udslaget, vides ikke, men et mistet putt fra modstanderen betød at Køge vandt hele opgøret med 7-5, et meget vigtigt resultat og særdeles kærkomment.

Søndag var vi på udebane mod oprykkerne fra Værløse. Begge foursomes gik til 18. hul og her gik begge vores vej, så vi kunne gå til frokost med 4-0 føring. Eftermiddagens singler lignede lidt lørdagens, i tredje single vandt Caroline overbevisende 6-5 i sin debut på førsteholdet. 4. single vandt 3-2 men vi tabte både 1. og 2. single. I alt en sejr på 8-4 og en føring i vores pulje. I næste runde skal vi møde Hedeland, som plejer at give os problemer og Hjortespring på udebane, det bliver en hård dyst, men vi giver alt hvad vi har.

Holdet i weekenden har bestået af Christina Kuld, Katrine Oxfeldt, Amalie Kuhre Korsled, Caroline Engelbredt, Rikke Thomassen og Pia Jepsen.

1 2

 Christina driver på 6. hul

 Pia Jepsen chipper på 13. green

4 5
  Caroline driver på 11. hul i Værløse Rikke holer det vindende putt i Værløse    

 

Herrer, 4. division øst (2. hold)

Med tilgang af tre nye ”gamle” spillere til 2. holdet, blev der set frem til sæsonstarten med forsigtig optimisme. Højere sportsligt niveau og større erfaring skulle gerne veksle sidste års nederlag og smalle forbliven i 4. division til sejre. Og hvilken weekend det endte med at blive for holdet.

Lørdag spillede vi hjemme mod Næstved’s 3. hold, og det stod hurtigt klart at optimismen ikke var taget ud af den blå luft.

Helt suveræn var Sander Madsen, som i 2. single sender sin modstander i klubhuset med en sejr på 9/8! Største sejr nogensinde til Sander, og virkelig flot at holde fokus og foden på speederen, selvom modstanden hurtigt viste sig at være overkommelig. Kasper Dines Andersen i 1. single vinder 4/2, og Alexander Saugmann i 3. singlen vinder med 3/2.

Der var nye, uprøvede konstellationer i de to foursomes, og et kommende superpar har formentlig set dagens lys. Ronni Marcussen og Lasse Højer vinder klart 6/5, og ser på alle måder ud til at nyde hinandens selskab og spil. Holdets anden foursome med Ole Glimø og Morten Kopytko deler deres match, efter at have været bagud fra start. Men roen og ikke mindst troen på egne evner forblev i fokus, og stille og roligt fik de kæmpet sig tilbage, og tillod sig endda at miste et kort put på 18. for sejren!

Desværre blev det ikke til ”Æg”, men en samlet sejr på 10½-1½ var bestemt godkendt og humøret var forståeligt nok i top.

Søndag skulle vi igen spille hjemme og denne gang mod Falster’s 2. hold. Der skulle roteres lidt i holdopstillingen, da Magnus Bodholt var med i stedet for Morten Kopytko.

Kasper Dines Andersen spillede igen 1. single, som han vinder komfortabelt med 4/3. Sander Madsen var ligeledes igen i spil i 2. singlen, som han vinder 3/2 uden at have været under nævneværdigt pres. Ole Glimø havde overtaget 3. singlen, og kvitterede både med flot spil og en sikker sejr på 6/5.

Alexander Saugmann og Magnus Bodholt fik fornøjelsen af den første foursome, og kvitterede for tilliden ved at vinde overbevisende 7/6. Vores nye superpar med Ronni Marcussen og Lasse Højer skulle selvfølgelig blære sig, og vinder med suveræne 9/7. Det er værd at nævne, at vores to foursomes spiller hhv. i par og -2 for relativt få huller der skulle til for at gøre dagens arbejde færdigt. Ganske imponerende i foursomes, som kan være et særdeles udfordrende format.

Dagens resultat bliver altså 12-0, og et velfortjent ”Æg” i regnskabet. Alt i alt giver weekenden 2 suveræne sejre en klar 1. plads i puljen, og da det søndag lykkedes Næstved at vinde over Møn, kunne vi på forhånd ikke have ønsket os et bedre udgangspunkt.

Næste turneringsrunde er den 15.-16. juni, som byder på udebanematcher begge dage. Lørdag spiller vi mod Møn’s 1. hold, og søndag mod Næstved’s 3. hold.


file1 1
file2 1a   file 10a

 

Veteraner, 1. division øst

Køges superveteranhold i 1. division spillede uafgjort på udebane og vandt på hjemmebane

Lørdag den 4. maj spillede Køges superveteranhold i 1. division udekamp på Hedelands meget vanskelige og kuperede bane. I den bidende kulde og blæst kæmpede holdet bravt, og efter de fem singlematcher var stillingen 5-5. Så alt afhang nu af foursomen. Her stod det helt lige efter 17. hul, så det var en fornøjelse at overvære, at Gitte Glimø på 18. green iskoldt holede et 4-fods put for en halveret match og dermed et uafgjort resultat på 7-7.

I søndagens hjemmekamp mod Sydsjælland førte Køge 8-2 efter de 5 singler, så det betød ikke så meget, at foursomen tabte på sidste hul med 2 ned.

Resultatet på 8-6 var en meget vigtig sejr for holdet, som hermed ligger nummer et i divisionspuljen efter første spillerunde.

På Køges superveteranhold spillede:
Lene Noer, Gitte Glimø, Arne Amtoft, Jens Peter Udsen, Kennith Lohmann, Torben Lind, Ole Therkildsen og Nils Østergaard.

 

Boje El logo web

Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor

Allan Folmer web

Køge Golf Klub Sponsor
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Topmenu

Hovedmenu