Velkommen til Køge Golf Klub

 • Tak for hjælpen!

  En stor tak til klubbens mange frivillige!
 • Køge Golf Fitness

  Mange medlemmer er allerede i gang i vores fitnesscenter. Skal du også være med?

  Læs mere

 • Golfsimulator med TrackMan 4

  Du kan udfordre dig selv på de mange fantastiske baner, imens den nyeste software sørger for, at du nærmest kan mærke vinden i håret. Book en tid og prøv det!

  Læs mere

 • 1
 • 2
 • 3

Referat af 3. og 4. spillerunde i Danmarksturneringen

 

Damer, 1. division øst, pulje 2  

 

Damer, kvalifikationsrækken øst, pulje 4

Så nåede vi 2. spilleweekend i Danmarksserien og i denne weekend havde pigerne kun en match, da et hold havde trukket sig og vi dermed kun er 3 hold i puljen.

Holdes faste spillere er: Lea Felby, Hannah Ritter, Amalie Kuhre Korsled, Laura Frederiksen og Pia Jepsen.

Søndag morgen stod vi klar i Køge til at møde Skovbo. Pigerne var 100% klar og alle var bevidste om, at hvis vi vandt dagens match, kunne vi ikke undgå at vinde puljen.

Lea, som spillede 3. single, startede flot dagens turnering og var hele matchen igennem sikkerheden selv. Lea lukkede sin match på hul 14.

Hannah og Amalie som spiller hhv. 2. og 1. single, spillede begge rigtig flot og lå hele tiden og junglerede mellem at være lige, lidt ned og lidt op. Men de viste begge styrke og overblik og vandt begge deres matcher 4/3.

Vores foursome bestående af Laura og Pia, havde en svær match. Det gik ligeledes lidt op og ned matchen igennem, indtil de blev dormy 3 ned. De 3 singler var på dette tidspunkt vundet og dermed var sejret i hus. Men Laura og Pia var opsat på at indtage en delt match. 16. vindes primært grundet et godt put og 17. vindes også, grundet dårlig putning af modstanderen. På 18. slår Pia et slag lige kort af green og modstanderen lægger sig på green, med et langt put til hullet. Laura viser  stort overskud ved at lægge indspillet ind til ”en givet” og vi går derfra med par. Modstanderen vælger så desværre ”kun” at 2-putte og vinder dermed 1-0. Men flot af pigerne at de gik helt til hul 18.

Det blev dermed en 6/3 sejr til Køge og vi ved nu, at vi er vinder af puljen og skal spille om oprykning til 2. division.

Holdkaptajn er Charlotte Tranberg.

 

Herrer, 2. division øst, pulje 2

 

Herrer, 4. division øst, pulje 4

 

Herrer, 5. division øst, pulje 2

 

Herrer, kvalifikationsrækken øst, pulje 1-12

 

Seniorer, kvalifikationsrækken øst, pulje 3

Seniorholdets gruppe er lidt af en gyser, hvor alle slår hinanden, så det var vigtigt at få 2 hjemmebane-sejre hjem. Første match skulle spilles mod Brøndby på en brandvarm lørdag med tæt på de 30 grader. Singlerne sørgede for en god start. Mette Mølvig vandt sin single ret overlegent 9-8, Henrik Zacho var også hurtigt færdig med en 6-4 sejr, Claus Lyster fik sin første sejr 4-3 og Michael Randers fortsatte sin flotte stime med lutter sejre. Johnny måtte i denne i denne omgang ”nøjes” med at dele sin match. Desværre kunne foursom’en med Pia Jarlstrøm og Mansa, ikke følge trop og måtte kapitulere på hul 17. 

Søndag skulle det gode resultat følges op med endnu en sejr og det lykkedes … Matchen blev vundet 8-6 efter lidt ændringer i både singler og foursome. Michael Randers har stadig kun lutter sejre, Johnny Krog stadig ubesejret, Mette Mølvig tog endnu en flot skalp og Kaptajn Mansa fjernede sig selv fra foursom’en og vandt sin single. Desværre kæmper vi stadig med at finde en foursome som kan vinde, men der er stor tiltro til Thomas Engelbredt og Hanne Romlund Taylor. Claus Lyster måtte se sig slået i hans single. Søndagens match blev for øvrigt afbrudt af torden og skybrud, men en sejr blev det til 😊

 

Veteraner, kvalifikationsrækken øst, pulje 2

Veteran-holdet bestod af Pia Jespersen, Svend Nygaard, Lars Nomand, Birgitte Larnkær, Morten Evald, Lars Iserhorst og Søren Jakobsen, som var ny på holdet. Om lørdagen spillede vi mod Roskilde, hjemme. Optimismen var stor efter de 5 singler var spillet. En dame- og herresingle havde vundet, 2 delte og en tabt. Det hele afhang af foursomen. Køge var 1 oppe, da de nåede til hul 18. Roskilde slår bolden på green, medens Køge lægger sig ud i rougen. Her viser Morten så sit talent og ro, ved at hole sit indspil. Roskilde holer ikke sit put, så vi fik en stor sejr på 10-4.  

Dagen efter skulle vi møde Harekær. Den bød på endnu mere drama. Da spillet blev afbrudt pga. torden var de fleste Køge-spillere nede i deres matcher. Det blev der så ændret på, efter vi havde drukket tordenkaffe. Dame- og en herresingle vandt , 1 delte og 2 tabte, så hele matchen stod lige. Foursomen var igen i spil for en sejr. Denne gang var Køge ned med 1 da de slår ud på hul 18. Harekær når kun lige hen over bunkeren og lander ca. 10m fra pinden. Birgitte slår bolden i bunkeren for hun ved at Morten er bedste i pressede situationer. Igen viser Morten sit talent og indre ro, slår bolden op 5 cm fra hullet. Harekær bliver så overrasket at de 3 putter og foursomen deler deres match. Hele kampen ender med en deler 7 -7.

Veteranerne har nu fået spillet sig varme efter 2 store nederlag i maj. Vi har store forventninger til den sidste spillerunde.

 

Superveteraner, kvalifikationsrækken øst, pulje 2

Søndag den 20. juni spillede Køges superveteranhold (70+) i kvalifikationsdivisionen hjemme mod Næstved. Vi vidste med os selv, at selvom vi havde tabt 12-2 ude mod Næstved den 8. maj, var vores styrke høj nok til, at vi  på hjemmebane kunne vinde med samme cifre eller bedre. Og ganske rigtigt - alle levede op til forventningerne - de første 3 singler kom ind med overbevisende sejre - og vi førte 6-0.

Efter 16. hul var de to sidste herresingler henholdsvis lige og 1 up. Og vores stærke foursome lå klart til at vinde. Så en sandsynlig samlet sejr på 13-1 eller 14-0 var nu i støbeskeen. Foursomen gik klart hjem med en 2/1-sejr, men desværre var 1.- og 2. herresinglerne lidt uheldige på 18. green, og dette hul blev tabt af begge. Så vi måtte "nøjes" med 11-3. Lidt ærgerligt - da 12-2 eller bedre ville have givet os en favør i det endelige regnskab.

Vi mangler nu Værløse på hjemmebane i august, og hvis vi vinder den match stort, og Næstved dagen efter taber til Værløse i Værløse, er der en mikroskopisk chance for, at Køge vinder puljen. Men efter alle solemærker at dømme, bliver vi nummer to i den noget smalle pulje med kun tre deltagende klubber.

På holdet spillede i weekenden Randi Schneider, Helle Therkildsen, Ole Therkildsen, Jens Peter Udsen, Teddy Bresson, Torben Sørensen og Dieter Schneider. Nils Østergaard sad over og styrede buggyen sikkert rundt på banen som non-playing-captain.

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Nørregaard web

Køge Golf Klub Sponsor

Boje El logo web

KET Nordic 500px web

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Topmenu

Hovedmenu

Medlemslogin

OBS! Dette er ikke GolfBox login, benyt ikonet til højre.