Velkommen til Køge Golf Klub

 • Køge Golf Fitness

  Mange medlemmer er allerede i gang i vores fitnesscenter. Skal du også være med?

  Læs mere

 • Golfsimulator med TrackMan 4

  Du kan udfordre dig selv på de mange fantastiske baner, imens den nyeste software sørger for, at du nærmest kan mærke vinden i håret. Book en tid og prøv det!

  Læs mere

 • 18. fairway fyldt med frivillige

  Der er også plads til dig! Er du interesseret, så henvend dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 1
 • 2
 • 3

Referater af 1. og 2. spillerunde i Danmarksturneringen

 

Damer, Elitedivision øst

Køge mod Hillerød

Køge damernes første match i elitedivisionen øst foregik på hjemmebanen i Køge. Vi skulle møde Hillerød, som sidste år blev nummer to i Øst-divisionen.

Hillerød spillerne havde handicap 0,3 til +6,1 og vores spillere havde handicap 3,2 til+3,3. En fordel til Hillerød. Hillerød stillede med Nicole Broch Larsen, som vi kender fra LPGA turen.

I formiddagens foursome lykkedes det Rikke og Caroline at slæbe en deler hjem. Christina og Alvilda tabte desværre deres match med 3 mod 4. Stillingen efter foursome var Køge 1 point og Hillerød 3 point.

Eftermiddagens singler gav os en sejr på 3 mod 2 til Christina. De tre andre tabte deres singler. Det skal dog fremhæves at Caroline mødte Nicole og tabte knebent 0 mod 1.

Samlet tabte vi 3 mod 9, men det var tæt i singlerne.
Alt i alt fik Køge 0 Matchpoint for vores anstrengelser.

Søndag skulle vi spille med Helsingørs danske mestre i Helsingør.

Det var et rimeligt stærkt hold, vi skulle møde. Deres handicap gik fra +2,5 til +5,4 dvs. på papiret var resultatet allerede givet på forhånd,

Men vores damer spillede nærmest over evne i den første foursome med Christina og Caroline. De spillede lige op mod deres modstandere. Faktisk førte de med 1 mod 0 frem til hul 18, hvor det lykkedes for modstanderne at hole et 6 meter put, hvor vores spilleres put lå kun en hårsbredde fra hullet. Anden foursome tabte 1 mod 3.

Eftermiddagens single resultater gav os to vundne og to tabte matcher. Christina vandt 4 mod tre og Caroline vandt 2 mod 1. Ærgerligt at vi ikke vandt første foursome, for så havde vi spillet lige op mod Danmarksmestrene.

Resultatet af matchen blev Helsingør vandt med 7 mod 5.

Næste match bliver mod Smørum hjemme lørdag den 18. juni 2022, og ude mod Hillerød søndag den 19. juni 2022.

For at se pulje og resultater - klik her.

 

Damer, 2. divsion øst

Årets første match i damernes 2. division blev spillet på hjemmebane mod Trelleborg lørdag den 7. maj.

Der var spænding over hele holdet, specielt hos vores nyeste skud på stammen, Vilma på 13 år, som skulle slå første slag i matchen. Men Vilma klarede det med bravour og hev en komfortabel sejr hjem på hul 14.

Anja viste ligeledes styrke og havde fundet sit bedste spil frem, og kunne lukke sin match allerede på hul 12.

Hannah som spillede 1. single lukkede sin match på hul 16, og vi havde dermed vundet dagens kamp. I foursome måtte vi se os knebent slået, men der blev kæmpet bravt. Slutresultatet blev 6-3.

Søndagens match blev spillet i Ledreborg. En lidt udfordrende bane for os, men humøret og viljen til sejr var høj.

Alle matcher gik op og ned dagen igennem og pigerne kæmpede, men vi endte med et nederlag på 7-1, idet vores foursome formåede at dele deres match.

Spillerne var begge dage:

 • Pia Jepsen og Nana Bork i foursome.
 • Singlerne blev spillet af:
 • Anja Schrøder
 • Vilma Wiberg
 • Hanne Taylor
 • Hannah Ritter

Holdkaptajn: Charlotte Tranberg

For at se pulje og resultater - klik her.

 

Herrer, 2. division øst

Lørdag den 7. maj startede holdturneringen. Igen er Køges 1. Herrehold placeret i pulje 2, hvor der i år er 2 nye hold med, som vi ikke har mødt i en længere årrække og det giver naturligvis ekstra stor spænding. Alle var da også spændt på, at skulle møde CGC på Køges hjemmebane.

CGC er afgjort et hold, der har mange kvaliteter, da det er et relativt ungt hold, men alligevel med en stor erfaring i bagagen.   

Kl. 8.20 startede dagens kamp op med vores 3 foursomes, hvoraf 1 er velafprøvet, mens de 2 andre var helt nye og uafprøvede.

Resultatet af formiddagens forursomes blev til 2 relativt store nederlag og kun 1 sejr. Efter formiddagens spil var vi derfor bagud 4:2, hvilket jo gjorde, at vi minimum skulle ud og vinde 4 singler i eftermiddagens kampe.

Da 2. runde startede var der bred enighed om, at det nok skulle kunne lykkes. Der var tydeligvis et stort fokus fra alle og allerede efter 6 hullers spil var 5 ud af 6 oppe eller lige. Det så lovende ud fra buggyen.

På de næste 3 huller var det, som om det desværre gik den forkerte vej og omkring hul 9 var vi kun oppe i 3 matcher, 2 dog med 3 op, mens 1 enkelt var lige og i de sidste 2 var vi pludselig 2 ned.

Det manglende moment kom dog relativt hurtigt tilbage, og Viktor og Adam vandt relativt tidligt i deres matcher og det sluttede da heldigvis godt ved, at også Nikolai og Jack tog deres matcher hjem, så resultatet endte 10:8 til Køge.

Spillerne var:

 1. HS Jack Mewton
 2. HS Adam Lloyd Davies
 3. HS Lasse Strunge
 4. HS Mathias Laage Hansen
 5. HS Nicolai F. Jensen
 6. HS Victor Larnkjær
 7. Jakob Hartington

Søndagen startede tidligt, da vi skulle spille ude mod Maribo Sø. som vi ikke har mødt i en længeer årrække og det gav naturligvis ekstra spænding.

Maribo Sø er afgjort et hold, man skal have stor respekt for og som stort set består af meget erfarne spillere, der forstår at holde fast og samle det op, der byder sig. Der er ikke noget, der kommer let i sådanne kampe.   

Kl. 8.00 startede dagens kamp op med vores 3 foursomes, i samme konstruktioner som om lørdagen. Mathias og Nikolai vandt igen, og det gjorde Lasse og Viktor også. Så efter formiddagens spil var vi derfor foran 4:2, hvilket jo gav en vis ro inden eftermiddagens kampe, hvor 3 vundne kampe ville kunne give sejren.

Da 2. runde startede var der enighed om, at det nok skulle kunne lykkes.

Eftermiddagens kampe blev dog ikke overraskende en tæt affære hele vejen. Viktor skulle spille alle 18 huller for en deler. kort efter leverede Nikolai en rimelige komfortabel sejr, så nu var halvdelen af eftermiddagens point hjemme. I 3. og 4. singlen blev det desværre ikke til point til Køge, så nu skulle vi have en deler og 1 vundet kamp hos Jack og Adam i 1. og 2. single. Jack kom 3 up på 14. og da hans modstander kom lidt skidt afsted på 15., blev dette hurtigt udnyttet af Jack til at sikre en sejr på 15. hul. Adam var også velspillende og endte kort efter med at levere en 3/1 sejr. Alt i alt blev holdkampen derfor vundet af Køge med 11:7.

Spillerne var:

 1. HS Jack Mewton
 2. HS Adam Lloyd Davies
 3. HS Lasse Strunge
 4. HS Mathias Laage Hansen
 5. HS Nicolai F. Jensen
 6. HS Victor Larnkjær
 7. Jakob Hartington

Efter 1 spillerunde ligger Køge nu alene på 1. pladsen.

Tak for en god indsats fra alle spilleres side, og tak til alle de trofaste 2. og 3. holdspillere, der kommer og bakker op og gerne går caddie efter selv at have spillet.

For at se pulje og resultater - klik her.

 

Herrer, 3. division øst

Lørdag mødte holdet Sydsjælland hjemme i Køge. På papiret en svær modstander, da alle ud fra handicap var en del bedre end vores spilleres.

Befriende upåvirket af ovenstående blev der lagt fra land med selvtillid og troen på egne evner, og spillerne bragte sig hurtigt i komfortable føringer i de 5 matcher (3 singler og 2 foursomes) holdet spiller i 3. division.

Magnus Højgaard, der er kommet op fra sidste års 4. hold, takkede for tilliden og sendte i 3. singlen sin modstander hjem med et 4/3 nederlag, hurtigt efterfuldt af Claus Weber i 2. singlen, hvis modstander fik et 5/3 nederlag med hjem. 3. singlen med Kasper D. Andersen måtte bruge alle banens huller inden en 2/0 sejr var i hus. Den første foursome med endnu 2 unge spillere, Mads Kristensen og Magnus Bodholt, vinder 3/2 og det der længe lignede ”fuldt hus”, fik desværre et knæk, da holdets nytilkomne spillere fra Greve, brødrene Daniel og Stefan Petersen, desværre måtte se sejren glide dem af hænde over de sidste huller, og indkassere et 2/0 nederlag.

Samlet vinder holdet dog 9-3, og sæsonen blev sat i gang på bedste vis.

Søndag mødte holdet Rønnede på deres bane, og stemningen var i top efter lørdagens gode indsats. Der var lidt udskiftninger på holdet, da Julius Kyst og Mikkel Sørensen overtog pladserne fra Daniel og Stefan Petersen.

Alle matcher lå længe og bølgede frem og tilbage, og det kunne både blive til sejr eller nederlag. På hul 4 er Claus Weber tæt på at lave hole-in-one, men bolden stopper 10 cm fra hullet. Det så godt ud. Drilske greens og baneforhold viste sig desværre at være en lige så stor modstander, som spillerne de mødte, og langsomt tippede matcherne til Rønnedes fordel.

Til sidst ender det med, at Julius Kyst deler sin match, Claus Weber taber 2/0, Kasper D. Andersen taber 5/3, og Magnus Højgaard/Mikkel Sørensen taber 3/1. Afslutningsvist sender Magnus Bodholt sit indspil direkte i hul på 18. hul, og sikrede dermed ham og Mads Kristensen en 2/0 sejr. Desværre rakte det ikke langt nok, og Rønnede vinder samlet 8-4.

Alt i alt dog en mere end godkendt weekend, hvor det især var glædeligt at se hvordan flere unge spillere trådte i karakter, og det ser særdeles lovende ud til de kommende matcher i juni.

Spillerne var:

 • Magnus Højgaard
 • Claus Weber
 • Kasper D. Andersen
 • Stefan Petersen
 • Daniel Petersen
 • Magnus Bodholt
 • Mads Kristensen
 • Mikkel Sørensen
 • Julius Kyst.

For at se pulje og resultater - klik her.

Herre 2 2022Herrer, 4. division øst

Efter sidste års oprykning til 4. division, lagde 3. holdet ud med en svær udekamp mod Royal lørdag den 7. maj. Det blev så svært, som frygtet og endte desværre med et nederlag på 9-3.

Anders Steen Hansen & Mark Verlaan vandt deres foursome og sikrede de 3 point til Køge.

Resultatet lyver dog lidt, for det var samlet set en tæt holdkamp, og der skulle ikke meget til, før det var blevet til en Køge sejr. 4 ud af 5 matcher blev således først afgjort på hul 17 og 18.

Søndag den 8. maj stod 3. holdet klar på en velplejet hjemmebane mod Dragør i det flotteste vejr.

Det blev en endnu tættere match end dagen før, og det endte uafgjort 6-6. Igen blev det hele afgjort til sidst, da 4 af de 5 matcher spillede alle 18 huller, inden der var en afgørelse.

Ole Glimø, Sean Lomholdt, Claus Bilberg & Kenneth Skov-Casper sikrede i fællesskab de 6 point til Køge.

En stor tak til alle spillere for at kæmpe og spille det bedste de kunne begge dage.

For at se pulje og resultater - klik her.

 

Herrer, kval. rækken øst

4. holdet var en tur i Smørum, hvor der ventede en meget stærk modstander. Men hver mand kæmpede det bedste, de havde lært, og alle matcher var tætte og bølgede begge veje. Vi ender med at tabe 10,5-1,5.

 1. single Claus Bilberg taber 1-0, efter at have været foran det meste af vejen.
 2. single Klaus Lundgren startede med at komme ned fra start af, men kæmpede sig tilbage igen. Han ender dog med at tabe 3-2.
 3. single Søren Deleuran havde en match, der bølgede frem og tilbage, men ender med at tabe 3-1.

Foursome med Morten Winsløv og Sebastian Saugmann var også foran det meste af tiden, men ender med at tabe på hul 18, så denne ender 1-0.

Den sidste foursome med Oscar Povlsen og Jesper Bressendorff var foran hele vejen, men vi må desværre nøjes med at dele matchen.

Samlet resultat: Smørum vinder 10,5-1,5.

Søndag den 8. maj spillede 4. holdet hjemme mod Værebro. Efter gårsdagens lidt tunge nederlag var der lagt op til, at alle ville vise, at vi godt kan.

3. single Søren Deleuran var i modvind stort set hele runden, og han er 1 ned, da de når hul 18. Her viser han, hvad en Køge spiller er lavet af og vinder hullet, så han får en delt match.

2. single Claus Lyster spillede en god gang golf og fik også modstand til det sidste. Dormie efter 15. hul, men taber 16. og 17. hul, for derefter at hive sejren i land på hul 18 med et delt hul.

1. single Jesper Bressendorff viste ingen nåde og var på intet tidspunkt i problemer og vinder 6/4 efter en stærk og solid runde.

Foursome med Peer Jørgensen og Klaus Lundgren havde ikke heldet på deres side, hvor alt var stolpe ud, og de taber 5/4.

Så var afgørelsen lagt i hænderne på den sidste foursome med Morten Winsløv og Carsten Kuld. En meget tæt match som længe var helt lige, men da det virkelig skulle afgøres, slår de 2 herrer til og vinder hul 13, 14, 15 og 16, og så er den match lukket med en sejr på 3/2 og en samlet holdsejr til Køge på 8-4.

En stor tak skal lyde til vores dygtige greenkepeere, som igen har lagt et stort arbejde i at gøre vores bane så pæn, og der er kun rosende ord fra modstanderne. Vi kan kun være stolte af vores bane.

For at se pulje og resultater - klik her.

 Herre 4 2022

Herre 4 2022 b

 

Senior, kval. rækken øst

Seniorholdet lægger ud med to sejre. Det betyder en foreløbig 1. plads i puljen og sætter forventningerne højt. Efter en udebanekamp i Odsherred blev stoltheden over vores flotte bane i Køge atter bekræftet.

Køge-holdet vinder lørdag ude i Odsherred med 9,5-3,5, hvilket er meget flot, da denne bane er en udpræget hjemmebane med mange blinde huller. Og kampen hjemme om søndagen mod Dragsholm vindes suverænt med 12-1.

På holdet spillede begge dage:
Mette Mølvig, Pia Jarlstrøm, Johnny Krog, Henrik Zacho, Thomas Engelbredt, Jesper Mansa og Michael Randers.

For at se pulje og resultater - klik her.

Senior 2022

 

Veteraner, kval. rækken øst

Fredag morgen drog Veteranerne mod Bornholm. Humøret var højt, indtil prøvespillet var ovre. Nordbornholms Golf Klub har en svær lille bane med bunkers fyldt med granit. Vi tabte 13-0, men til gengæld nåede vi en færge tidligere hjem om lørdagen.

Søndag skulle vi så spille på hjemmebane mod REE (Helsinge). Der gik det meget bedre. Vi vandt 9-4. Så alt i alt en absolut godkendt indsats af hele holdet.

Begge dage spillede:
Pia Jespersen, Birgitte Larnkjær, Morten Evald, Søren Jakobsen, Lars Iserhorst, Svend Nyegaard og Lars Nomand Nielsen.

For at se pulje og resultater - klik her.

 

Superveteraner, kval. rækken øst

Køges 1. superveteranhold vinder 11-2 hjemme over Rungsted

Da der desværre kun er 3 hold i vores pulje, var vi oversiddere om lørdagen. Men til gengæld var vi klar, da det gik løs på hjemmebanen i Køge søndag den 8. maj mod stærke Rungsted. Igennem vinteren var det lykkedes os at skabe et optimalt homogent udgangspunkt for vores divisionshold. Vi er i alt 3 damer og 7 herrer på bruttoholdet, som alle med samme styrke vil kunne gå ind på holdet. Det betyder, at vi udover to damer og fem herrer på selve spilledagen er klar om nødvendigt til at sætte en dame og to herrer ind som reserver. Alle 10 spillere deltog aktivt under hele matchen.

Det var pragtfuldt at se så fokuserede og antændte alle på holdet var, for at gøre deres yderste! - Og det gjorde de. En så stor sejr som 11-2 over Rungsted på hjemmebane, kan få afgørende betydning for holdets mulighed for at realisere klubbens mål om at vinde puljen og opnå deltagelse i oprykningsspillet til 1. division. Tusind tak for denne store holdindsats.

En ekstra motivation for spillerne til at yde deres bedste, var det gode vejr og en golfbane i ypperlig stand. Ja, selv Rungsteds spillere, som er opdraget til at mene, at Rungsted har Danmarks bedste og smukkeste golfbane, var imponerede.

På holdet deltog: Randi Schneider, Bodil Henningsen, Helle Therkildsen, Ole Therkildsen, Jens Peter Udsen, Teddy Bresson, Torben Sørensen, Dieter Schneider, John Grynnerup og Nils Østergaard.

For at se pulje og resultater - klik her.

Superveteran2022

Delfi Technologies black web

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Tandlæge logo

Nørregaard web

OK

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Topmenu

Hovedmenu

Medlemslogin

OBS! Dette er ikke GolfBox login, benyt ikonet til højre.