• Juli-tilbud på greenfee

  Kr. 350,- pr. person incl. baneguide og bolde til drivingrange. Tilbuddet er gældende alle ugens dage!

  Læs mere

 • Fantastisk tilbud for nye medlemmer!

  Som nyt medlem får du 5 GRATIS LEKTIONER v/ klubbens headpro træner, Marc Molin. Dette er en unik chance for at forbedre dit spil, lære nye teknikker og få en flyvende start i klubben

  Læs mere

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Referater af 1. og 2. spillerunde i Danmarksturneringen

Damer, elitedivision øst

I weekenden blev der taget hul på sæsonen i Danmarksturneringen og damernes 1. hold fik en helt utrolig start. Lørdag spillede Køge mod Helsingør i Helsingør.  Efter formiddagens 2 foursomes førte Køge med 4-0, en bedrift vi aldrig har gjort før i Elitedivisionen, så i frokosten var humøret højt. For at vinde den første kamp, skulle holdet “bare” have 3 point i singlerne. Helsingør lagde stærkt fra land og vandt de 2 første og dermed var alt lige, men Køge viste sig stærkest i de 2 sidste og vandt dermed 8-4. Holdet bestod af Caroline Engelbredt, Laura Frederiksen, Julie Frederiksen og Christina Kuld.

Søndag skulle Køge møde Hillerød hjemme. Efter foursomes førte Køge igen 4-0 og armene var næsten ikke til at få ned under frokosten. I frokosten aftalte vi, at de 2 første singler måtte vinde, når nu de tabte igår. Og som aftalt, så gjort og det endte derfor igen med en 8-4 sejr. Holdet bestod af Caroline Engelbredt, Laura Frederiksen, Julie Frederiksen og Christina Kuld.

Holdet fører nu Elitedivision øst og kan se frem til 2 spændende kampe i juni måned mod henholdsvis Smørum i Smørum og Helsingør hjemme.

1 holds damer

 

Damer, 2. division øst

Weekendens først match blev spillet i Søllerød og alle var spændte. Første år i 2. division, så hvad ventede mon. Og det viste sig at Søllerød har et rigtig godt hold, som lige var en klasse bedre end Køge. Så det endte desværre med et nederlag.

Søndag skulle vi spille hjemme mod Skovbo, et hold vi kender og var lidt mere forberedte på.
Trods foursomen måtte helt til hul 18 og ender med at dele, så får vi en stor sejr hjem. Flot kæmpet af pigerne.

Holder bestod af:
Nana Bork, Lea Felby, Ella M Ørum Jensen, Rikke Thomassen og Hannah Ritter.

 

Herre, 1. division øst  

Herrernes 1. hold var på udebane i Asserbo i deres første kamp for sæsonen. Holdet var velforberedt efter mange gode træninger og interne kampe, og der blev gået til den fra starten og spillet en masse god golf. Ud af de tre foursome vandt Adam Davies og Mathias Laage deres kamp, mens vi tabte de to andre efter nogle meget lige kampe, så ved pausen var stillingen 4 – 2 i Asserbo’s favør. Optimismen var stadig stor inden singlerne, da vi følte vi absolut havde niveau til at vinde vores singler. Vi var også godt med i alle kampene, men fik ikke rigtig gjort tingene helt færdigt, så efter en god indsats fra alle blev det til en enkelt sejr i singlerne til Magnus Højgaard, og et samlet nederlag på 14 – 4.

Dagen efter var der hjemmebane debut mod København med en stærk tro på success. En fantastisk bane og dejligt vejr, så alt var klar til en fantastisk dag med masser af god golf. Det fik vi også, masser af spil på højt niveau fra begge hold, dog var stillingen efter vores foursome den samme som om lørdagen, nemlig 4 – 2 til modstanderen efter én sejr til Lasse Strunge og Magnus Højgaard. Igen skulle vi dermed virkelig performe i singlerne for at få den samlede sejr, og længe så det ud til at vi kunne hive sejren hjem, men til sidst måtte vi nøjes med to sejre i singlerne ved Lasse Strunge og Magnus Højgaard. Alle kæmpede, gjorde deres bedste og spillede god golf, men vi kunne ikke forhindre en samlet sejr til København på 12 – 6.

 

Herre, kval. rækken øst  

Herrernes 4. hold spillede lørdag hjemme mod Rønnede. Et hold som vi på papiret skulle slå, og det gjorde vi også uden problemer. Det bliver en sejr på 10-2.

Søndag var helt anderledes, hvor vi skulle en tur til Trelleborg i Slagelse. Her var det på papiret jævnbyrdige hold, og dette skulle også vise sig at gøre sig gældende på banen. En meget tæt match der skulle afgøres i sidste foursome på 18 green. Matchen kunne gå begge veje, men faldt ud til Køges fordel, da Klemme og Frederik begge holdt hovedet koldt og vandt deres match 1-0, og samlet sejr til Køge på 7-5.

Så efter weekenden ligge 4. holdet nr. 1 i kval. rækken.

Holdet bestod af:
Klemme M, Mads Carl S, Søren D, Frederik B, Søren S, Claus L, Karsten K og Jesper B.

 

Senior, 3. division øst

Senior hold 1 spillede i weekenden hjemme mod CGC om lørdagen og ude mod Sydsjælland om søndagen Om lørdagen var der tætte matcher og ulidelig spænding. Hele holdkampen blev afgjort i sidste match, på sidste hul og det sidste put - hulspil når det er allerbedst. Desværre trak CGC det længste strå og vandt holdkampen 7/6. Om søndagen mod Sydsjælland var der knap så intens spænding, og  selvom et par matcher var tætte, så trak Køge sig sejrrigt ud af de fleste, hvilket endte med en sejr på 9/4. Udover de nævnte hold er vi i gruppe med Greve, og resultaterne i weekenden betyder. at alle hold har 2 point, så alt kan ske ...

Holdet bestod af:
Mette Mølvig, Trine Mansa, Jesper Mansa, Henrik Zacho, Thomas Toft, Thomas Engelbredt og Klaes Sigvald Madsen. 

 

Senior, kval. rækken øst

I gruppen hvor seniorernes 2. hold i kvalifikationsrækken er placeret, er der desværre kun 3 hold - så der var kun én kamp i weekenden. Matchen foregik søndag på Korsørs smukke bane i fantastisk solskinsvejr  (selvom vi indimellem kunne høre torden et stykke væk) og næsten ingen vind - perfekte forhold til god golf.

Og rigtig god golf blev der også vist fra mange spillere - både fra Køge og Korsør.
På papiret havde Køge "fordel" i alle matcher via lavere hcp - men hjemmebane fordelen skal jo også tages i betragtning 😉

Flere af Korsørs spillere ydede rigtig god modstand - flere var tæt på eller under hcp - men Køge spillerne viste også rigtig godt spil.

Det endte med en klar sejr på 10-3, så det var en rigtig god start. Også set i lyset af at Korsør om lørdagen havde vundet over Vallø.

Holdet bestod af:
Mette S. Zacho, Pia Jarlstrøm, Kenneth Skov-Casper, Niels E. Jensen, Johnny Krog, Thomas W. Pedersen og Carsten Kuld. 

 

Superveteraner, kval. rækken øst

Lørdag den 25. maj spillede Køges superveteranhold (70+) i kvalifikationsdivisionen på hjemmebane mod Odsherred. Holdet tabte med cifrene 7½-5½. Der blev kæmpet til sidste put, men vi trak det korte strå.

Søndag gik det heldigvis meget bedre, idet holdet hjemme vandt 9½-3½ over Sydsjælland. Men derudover oplevede vi lidt "dramatik". Da begge hold stod klar inden første start kl. 14:40, fik vi at vide, at ingen i Køge Golf Klub, altså udover holdene selv, vidste, at superveteranerne skulle spille hjemme den dag. Guderne må vide, hvordan det kunne gå til? Men vores altid dygtige matchledere, Else Marie m.fl. fik løst udfordringen med blandt andet at skulle forklare de stakkels medlemmer, der uskyldigt havde booked tiderne i Golfbox, at de måtte vige deres tider.

Tusind tak for det, skal det lyde til de berørte medlemmer.

Næste drama opstod, da Kaj fra Sydsjælland blev ramt i maveskindet ca. 80 meter fra 6. huls teested af et slicet drive på ca. 280 meter i carry fra en herredivisionsspiller på 7. hul. Der blev råbt kraftigt FORE flere gange, så alt var OK. Men det gjorde virkelig ondt på den stakkels sydsjællænder. Han spillede dog uforknyt videre, men undskyldte sig alligevel humoristisk resten af runden med sit kommende nederlag på grund af episoden.

Der skal lyde stor ros til samtlige Køge-spillere i weekenden for stor kampgejst, og for at alle bidrog til positive points. Hvis to spillere skal fremhæves, bliver det 1) Torben, som vandt 9/8 og 6/5, og 2) Teddy, som trådte ind som reserve søndag med en dundrende tandpine og alligevel vandt 7/6.

Faktum er, at holdet ligger nr. 2 i puljen: Odsherred 4 points, Køge 2 points, Næstved 2 points og Sydsjælland 0 point.

Men vi tror og håber på, at vi med vort stærke hold kan vinde divisionspuljen og spille med om oprykning til 1. division.

På holdet deltog i weekenden Bodil Henningsen, Jens Peter Udsen, John Grynnerup, Teddy Bresson, Ole Therkildsen, Torben Sørensen samt Randi og Dieter Schneider samt Nils Østergaard (kaptajn).

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Køge Golf Klub Sponsor

Nørregaard web

Delfi Technologies black web

Køge Golf Klub Sponsor
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Topmenu

Hovedmenu

Medlemslogin

OBS! Dette er ikke GolfBox login, benyt ikonet til højre.