Velkommen til Køge Golf Klub

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ny rating af banerne

DGU er ansvarlig for at udarbejde Course Ratings (CR) og Slope (SL) for alle baner med ca. 5 års intervaller, for at sikre at ændringer i banernes pleje, træernes vækst, flytning af teesteder, nye søer, bunkere mm. afspejles i udregning af spillernes tildelte handicapslag.

Således blev vore baner rated i september måned, og resultatet er nu kommet og nye ratings, CR og SL, for både Sydbanen og Nordbanen er trådt i kraft den 10. oktober.

Man skal ikke forvente store ændringer i antal tildelte slag (SPH), faktisk er den maksimale ændring 1 slag, og for de fleste slet ingen ændring, men grænsen til det næste slag - op eller ned - vil være flyttet med mindre end 1 slag.

For Sydbanen er det for alle damer en forhøjelse, da CR er hævet med 0,5 eller 0,6 for de fire teesæt, og SL for alle er hævet med 1.

For herrer på Sydbanen er CR hævet med 0,7 og SL sænket med 3, hvilket betyder, at alle med hcp under 26,3 får en smule mere tildeling (mest for scratchcspilleren), mens de højere hcp mister max 1 slag.

På Nordbanen er det lidt mere forskelligt for herrer og damer pr. teesæt, men igen max 1 slag.

Hvis nogen skulle mene, at ændring af bunkerne på 2. og 18. hul, som netop udføres nu, skulle give nye ændringer, så er dette medtaget i vurderingen fra rater-teamet.

Dénia Marriott Køge Golfklub 2

Referat af 5. og 6. spillerunde i Danmarksturneringen

 

Damer, 1. division øst

Lørdag spillede vore damer i 1. division på udebane mod Hedeland, som er en slags “arvefjende” i DK-turneringen. Vi havde en revanche tilgode, da vi sidste år på udebane tabte 0-12. Formiddagens foursomes blev delt, en til hver side, så allerede bedre end sidste år. I singlerne bølgede det frem og tilbage, men til slut da der var kun én match tilbage på banen, var stillingen 4-6 i Hedelands favør. Men Amalie satte en slutspurt ind efter at have være nede. Det blev lige efter 15 huller, 16. hul blev delt, men så kom Amalie 1 op på 17. hul, og da modstanderen så slog en bold out fra 18. tee, så kunne Amalie afslutte med med en vundet match og vi kunne glæde os over en delt match 6-6 i Hedeland, hvor det ellers har knebet med succes. 

Om søndagen tog vi imod Værløse i Køge. I denne match måtte vi undvære begge vore unge spillere, Amalie og Caroline, men de “gamle” var indstillet på at slutte sæsonen med en god sejr. 

Foursomes blev delt, men i singles stod det hurtigt klart, at vi sigtede mod en sejr. Faktisk var alle vore spillere i samme situation efter 13. hul, de var 5 op og kunne altså vinde ved blot at dele 14. hul. Det lykkedes for Pia og Christina, mens Rikke lige tog 15. hul med og Katrine også ville se 16. hul, så regnevejret kunne nå at begynde, inden vi kom tilbage til klubhuset. Men en flot sejr på 10-2 og vi sluttede à point med Hedeland efter Hjortespring, som derefter spillede om oprykning og tabte til Simons. Så med mindre DGUs turneringsansvarlige ryster posen godt, så kommer vi til igen næste år at spille mod Hjortespring og Hedeland samt Roskilde, som rykker op fra 2. division. 

 

Herrer, 4. division øst

Sidste uge bød på hele 3 runder i Danmarksturneringen, da 3. rundes afbrudte holdkamp (tordenvejr) mod Møn skulle genoptages og færdiggøres inden weekendens planlagte 5. og 6. runde.

Optimismen var stor forud for fortsættelsen af 3. runde, men desværre endte vi med det smallest mulige nederlag, hvor især de 2 foursomes led af ”stolpe ud”, og samlet blot bidrog med 1½ point i den samlede stilling. Det blev til et 5½-6½ nederlag, og det stod derfor klart, at den modsatte match i lørdagens 5. runde ude mod netop Møn, skulle vindes i fald målsætningen om oprykning til 3. division skulle gå i opfyldelse.

Holdet bestod af:
Kasper Dines Andersen (1. single), Tommy Østergaard (2. single), Ole Glimø (3. single), Lasse Højer/Ronni Marcussen (1. fours.) og Morten Kopytko/Alexander Saugmann (2. fours.).

Lørdagens 5. spillerunde ude mød Møn bød straks fra morgenstunden på anderledes fokus hos spillerne, og ca. halvvejs i holdkampen, stod vi med det ene ben i 3. division. Nu er der som bekendt 2 parter i en holdkamp, og via helt fantastisk putning krydret med holede indspil på mentalt vigtige tidspunkter i de enkelte matcher, vendte holdkampen desværre til Møns fordel, og vi måtte acceptere det 2. nederlag på 5 dage. Selvom nederlaget i alt bliver 8½-3½, så var det tætte matcher og spillerne skal have stor ros for at kæmpe til det sidste.

Holdet bestod af:
Tommy Østergaard (1. single), Julius Kyst (2. single), Morten Kopytko (3. single), Lasse Højer/Ronni Marcussen (1. fours.) og Magnus Bodholt/Alexander Saugmann (2. fours.).

Årets 6. og sidste spillerunde søndag blev spillet i Falster, og da der ikke længere var mulighed for oprykning, gav det plads til ”The Young Guns” med henblik på at få vigtig turneringserfaring hos de spillere, der normalt ikke er et sikkert valg. Holdet kom således til at bestå af 5 ungdomsspillere og 2 seniorer, og der blev kvitteret med en sikker 9-3 sejr.

Holdet bestod af Lasse Højer (1. single), Mads Kristensen (2. single), Alexander Saugmann (3. single), Tommy Østergaard/Morten Kopytko (1. fours.) og Julius Kyst/Magnus Bodholt (2. fours.)

Tusind tak til alle spillerne for en alt i alt god sæson. Oprykningen glippede ganske vist, men vi ved hvad der skal arbejdes på, for at det skal gå i opfyldelse, så målsætningen for 2020 kommer ikke til at ændre sig 😊


Veteraner, 1. division øst 

Køges superveteranhold fortsætter i 1. division næste år  

Vi lå stærkt til efter de første runder, men efterhånden kom virkeligheden tæt på. Kokkedal blev en suveræn og velfortjent vinder af vores pulje, og vi klarede skærene, så vi også i 2020 spiller i 1. division. Stadig klubbens højst rangerede hold.

På sidste dagen takkede Ole Therkildsen af som holdkaptajn efter 3 år på posten, hvor holdet startede i regionen, men allerede første år spillede sig op i divisionen. Ole roste alle, der havde deltaget på holdet for en fornem indsats og overdrog stafetten som holdkaptajn til Nils Østergaard.

På holdet deltog:
Lene Noer, Gitte Glimø, Ole Therkildsen, Jens Peter Udsen, Arne Amtoft, Kennith Lohmann og Nils Østergaard.

 

 

 

Gave til Køge Golf Klub?

Momskompensation


Kære medlem/samarbejdspartner i Køge Golf Klub

Vi tillader os at vende tilbage til vores mail af 10. august 2018, vedrørende vores godkendelse som almennyttig forening.

Godkendelsen er opnået og vi har allerede ansøgt om momskompensation for 2018. Der er mulighed for, at vores momskompensation bliver lidt større end forventet, men det afhænger af hvor mange foreninger der har ansøgt og hvor store deres momsbeløb er. Vi forventer at høre nærmere omkring 1. november 2019.

Det er en betingelse for vores opretholdelse af status som almennyttig forening og dermed ny ansøgning om momskompensation, at klubben hvert år modtager minimum 101 gaver af minimum kr. 200,- pr. stk.

Med dette skriv anmoder vi derfor om gaver fra medlemmer/samarbejdspartnere og andre, så vi fortsat kan ansøge om momskompensation.

Vi håber, at I vil støtte op om dette og indbetale gaven snarest muligt og gerne senest den 30. august 2019 på vores konto i Nordea (reg. nr. 2233, konto nr. 6288280868). Det er af afgørende betydning, at du anfører navn, medlemsnr. og CPR nr. / CVR nr. på indbetalingen, idet vi skal kunne dokumentere dette overfor SKAT – til gengæld medfører det, at du får fradrag for din gave (skatteværdien udgør ca. 33% for personer). Du kan også foretage indbetaling via MobilePay på 49979 – husk også her at anføre navn, medlemsnr. og CPR nr. / CVR nr.

På forhånd tak.


Med venlig hilsen

KØGE GOLF KLUB
v/ Bestyrelsen

Medlemsmøde

Onsdag den 18. september kl. 19.00 i klubhuset

Sæt allerede nu X i kalenderen!

Mvh. Administrationen
Køge Golf Klub

 

Rengøringshjælp søges

Vores rengøringshjælp har valgt at opsige sit job, og vi søger derfor en ny rengøringshjælp.

Rengøringsomfanget drejer sig om kontor, tuneringskontor, køkken & toilet, foyer & toiletter i stueetagen, omklædningsrum, bade- og toiletrum i underetagen.

Arbejdsomfang:

 • 1. april - 31. oktober = ca. 2½ time pr. dag:
  7 dage om ugen.
 • 1. november - 31. marts = ca. 2 timer pr. dag:
  3 dage om ugen (mandag, onsdag, fredag)

Du kan selv tilrettelægge arbejdstiden, dog skal rengøringen være afsluttet senest kl. 07.00.

Ansættelsesvilkår efter aftale.

Er det noget for dig, så lad os høre fra dig på tlf. 56 65 10 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Med venlig hilsen
Køge Golf Klub

KoGK annonce spilmed 176x210 2019 2

Billeder fra jubilæumsugen

Billederne fra jubilæumsugen ligger klar i galleriet - klik her. 

Derudover kan du se et slideshow med billeder fra Køge Golf Klub igennem de sidste 50 år - klik her.

Jubilæumsskriftet er klar!

Så er jubilæumsskriftet kommet fra trykkeren og ligger klar i klubhuset.
Tag endelig et eksemplar, når du kigger forbi!

Du er også velkommen til at kigge herunder - klik på billedet.

Jubilæumsskrift Køge Golf Klub web side 1

 

Hertels kontorets bedste ven ny

Boje El logo web

Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor

CoverBox ny 1

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Topmenu

Hovedmenu